Felnőtt balett

 

Szívesen megismerkednél a felnőtt balett alapjaival, de aggaszt az életkorod és az alkatod?

Akkor neked találtuk ki kezdő szintű, felnőtteknek ajánlott balett óráinkat…

…amely Budapesten, a város szívében várja a tanulókat.

Professzionális környezetben, szakértő tanárokkal minden körülmény adott, hogy bátran belevágj ennek a gyönyörű táncnak a tanulásába.

Biztos, hogy már két hét múlva sikerélményed lesz, hiszen szebb lesz a tartásod, de a java csak ezután jön, ugyanis szép lassan elkezdődik az izomfejlődés, és minden alkalommal egy picit jobban fog menni a póz kitartás, illetve az egyes lépések. Fél év múlva akár fellépésre is sor kerülhet, ahol megmutathatod, mennyit tanultál néhány hónap alatt.

Téged is vár kezdő balett, amelyet kifejezetten felnőtteknek fejlesztettünk ki. Ne foszd meg magad az élménytől, iratkozz be már ma felnőtt balett órára!

Nézzük mi van a nagyobbik
tanfolyam csomagban?

A felnőtt balett az alapoktól kezdődik. Az alapozó kurzus remek alkalmat ad arra, hogy megismerkedj a balett legfontosabb elemeivel. A lépések mellett fontos szerephez jut a koordináció és persze a tökéletes testtartás.

A kezdő balett harmadik óráján már érezni fogod, hogy valami megváltozott a testedben. Ösztönösen kihúzod magad, és akkor is feszítesz, amikor nem kéne. Az intenzív izommunka megtérül, tested szálkásabb, ruganyosabb lesz. Fejlődik az egyensúlyod, és néhány hét múlva természetes lesz, hogy eléred a lábujjad lehajláskor.

Hogy lehet ezt megvalósítani?

A felnőtteknek szóló kezdő kurzussal. Az első alkalom talán nehéznek tűnik főleg a sok idegen kifejezés miatt, de ne ijedj meg, kis idő múltán már magadtól fogod mondani a rúdgyakorlatok elemeit. Beállás a rúdhoz, hol van a kezed, milyen ívű a gerinced, a nyakad – ezek a legelső elemek, amelyekkel megismerkedsz. A kurzus végére könnyedén fogod grand battement-ba dobni a lábad, tehát készen állsz a következő szintre.

A rúdgyakorlatok mellett elsajátítod a kis ugrásokat, melyek eleinte nagyon kimerítik az embert, pláne mivel óra végén vannak általában. Mikor azonban már majdnem tökéletes a pliéd, rájössz, hogy mennyit segít az ugrások kivitelezésekor. Eddigre már berögzül a kéztartásod, a fejed pedig sosincs lehajtva.

.

Felnőtt balett? Erre még a LifeTV is kíváncsi volt!

.

.

Gyakorláshoz balett videókat is küldünk

Ha a Nulláról kezdő felnőtt balett tanfolyamot választod, akkor több szempontból is jól jársz. Egyfelől tökéletesen megtanulod az alapokat, és professzionális segítséget kapsz minden alkalommal, hogy kijavítsd a mozdulatokat. Másfelől az órai gyakorlatokat megkapod videón, hogy otthon újra elpróbálhasd azokat.

A csomagban balettcipő is van

 További jó hír, hogy pluszban gazdája lehetsz egy vászon gyakorlócipőnek annak függvényében, hogy melyik felnőtt balett tanfolyamra iratkozol be. Sokan cipő nélkül kezdik a tanulást, ha te is ezt választod, nem lesz gond, mert 1-2 alkalom után rájössz, hogy a lábfejnek szüksége van egy minimális tartásra, amihez elengedhetetlen a cipő.

Balett Stretching a ruganyosságért

Az optimális balett mozdulatokhoz hozzátartozik a hajlékonyság, ami persze nem jön magától. Bár a bemelegítés és óra végi nyújtás sokat segít, ha igazán ruganyos izmokra vágysz, akkor nézd meg a stretching órát is! A rendszeres gyakorlás segít fitten tartani az izmokat, és minden lépés, ugrás vagy hajlás könnyebben fog menni. A végén pedig azon kapod magad, hogy a kedvenc sorozatodat is spárgában nézed.

A stretching óv a felnőtt balett lehetséges sérüléseitől is, hogy meghúzod vagy megrántod magad, a gyakran nyújtott izmok ugyanis sokkal jobban reagálnak minden terhelésre. Ki kell próbálnod, mely gyakorlatok jönnek be neked a legjobban, és azokat otthon is alkalmazhatod.

Készen állsz?

 Még ma érdeklődj a részletek után, vár téged Budapesten a balett oktatás. Jó hangulat, profi, felkészült tanárok, tágas, napos terem és persze szuper társaság vár.

.

Felnőtt balett, balett oktatás, balettiskola Budapesten

.

.